A. GÜLBANDILAR Et Al. , "Fonksiyonel Gıda Olarak Kullanılan Probiyotikler ve Özellikleri," türk bilimsel derlemeler dergisi , vol.10, no.1, pp.44-47, 2017
GÜLBANDILAR, A. Et Al. 2017. Fonksiyonel Gıda Olarak Kullanılan Probiyotikler ve Özellikleri. türk bilimsel derlemeler dergisi , vol.10, no.1 , 44-47.
GÜLBANDILAR, A., CANKURTARAN, M., & DÖNMEZ, M., (2017). Fonksiyonel Gıda Olarak Kullanılan Probiyotikler ve Özellikleri. türk bilimsel derlemeler dergisi , vol.10, no.1, 44-47.
GÜLBANDILAR, AYSEL, MEHTAP CANKURTARAN, And MUHAMMET DÖNMEZ. "Fonksiyonel Gıda Olarak Kullanılan Probiyotikler ve Özellikleri," türk bilimsel derlemeler dergisi , vol.10, no.1, 44-47, 2017
GÜLBANDILAR, AYSEL Et Al. "Fonksiyonel Gıda Olarak Kullanılan Probiyotikler ve Özellikleri." türk bilimsel derlemeler dergisi , vol.10, no.1, pp.44-47, 2017
GÜLBANDILAR, A. CANKURTARAN, M. And DÖNMEZ, M. (2017) . "Fonksiyonel Gıda Olarak Kullanılan Probiyotikler ve Özellikleri." türk bilimsel derlemeler dergisi , vol.10, no.1, pp.44-47.
@article{article, author={AYSEL GÜLBANDILAR Et Al. }, title={Fonksiyonel Gıda Olarak Kullanılan Probiyotikler ve Özellikleri}, journal={türk bilimsel derlemeler dergisi}, year=2017, pages={44-47} }