C. SEÇİLMİŞ And E. SOYDAN, "Türkiye’de Gastronomi Turizminin Geliştirilmesine Yönelik Paydaş Görüşleri Üzerine Nitel Bir Araştırma," Ufuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.9, no.17, pp.69-96, 2020
SEÇİLMİŞ, C. And SOYDAN, E. 2020. Türkiye’de Gastronomi Turizminin Geliştirilmesine Yönelik Paydaş Görüşleri Üzerine Nitel Bir Araştırma. Ufuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.9, no.17 , 69-96.
SEÇİLMİŞ, C., & SOYDAN, E., (2020). Türkiye’de Gastronomi Turizminin Geliştirilmesine Yönelik Paydaş Görüşleri Üzerine Nitel Bir Araştırma. Ufuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.9, no.17, 69-96.
SEÇİLMİŞ, CİHAN, And Esra SOYDAN. "Türkiye’de Gastronomi Turizminin Geliştirilmesine Yönelik Paydaş Görüşleri Üzerine Nitel Bir Araştırma," Ufuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.9, no.17, 69-96, 2020
SEÇİLMİŞ, CİHAN And SOYDAN, Esra. "Türkiye’de Gastronomi Turizminin Geliştirilmesine Yönelik Paydaş Görüşleri Üzerine Nitel Bir Araştırma." Ufuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.9, no.17, pp.69-96, 2020
SEÇİLMİŞ, C. And SOYDAN, E. (2020) . "Türkiye’de Gastronomi Turizminin Geliştirilmesine Yönelik Paydaş Görüşleri Üzerine Nitel Bir Araştırma." Ufuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.9, no.17, pp.69-96.
@article{article, author={CİHAN SEÇİLMİŞ And author={Esra SOYDAN}, title={Türkiye’de Gastronomi Turizminin Geliştirilmesine Yönelik Paydaş Görüşleri Üzerine Nitel Bir Araştırma}, journal={Ufuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi}, year=2020, pages={69-96} }