G. S. Sarıkaya Et Al. , "Türkiye’de Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminin Değerlendirilmesi(Evaluation of Gastronomy and Culinary Arts Education in Turkey)," TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ , vol.4, no.4, pp.3311-3324, 2020
Sarıkaya, G. S. Et Al. 2020. Türkiye’de Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminin Değerlendirilmesi(Evaluation of Gastronomy and Culinary Arts Education in Turkey). TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ , vol.4, no.4 , 3311-3324.
Sarıkaya, G. S., Demirci, B., & Erol, E., (2020). Türkiye’de Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminin Değerlendirilmesi(Evaluation of Gastronomy and Culinary Arts Education in Turkey). TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ , vol.4, no.4, 3311-3324.
Sarıkaya, GİZEM, BARIŞ DEMİRCİ, And ERSAN EROL. "Türkiye’de Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminin Değerlendirilmesi(Evaluation of Gastronomy and Culinary Arts Education in Turkey)," TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ , vol.4, no.4, 3311-3324, 2020
Sarıkaya, GİZEM S. Et Al. "Türkiye’de Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminin Değerlendirilmesi(Evaluation of Gastronomy and Culinary Arts Education in Turkey)." TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ , vol.4, no.4, pp.3311-3324, 2020
Sarıkaya, G. S. Demirci, B. And Erol, E. (2020) . "Türkiye’de Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminin Değerlendirilmesi(Evaluation of Gastronomy and Culinary Arts Education in Turkey)." TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ , vol.4, no.4, pp.3311-3324.
@article{article, author={GİZEM SULTAN KAMAN Et Al. }, title={Türkiye’de Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminin Değerlendirilmesi(Evaluation of Gastronomy and Culinary Arts Education in Turkey)}, journal={TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ}, year=2020, pages={3311-3324} }