B. DEMİRCİ Et Al. , "Eskişehir’deki Yiyecek İçecek İşletmelerinin Instagram Kullanımının İçerik Analizi Yöntemi ile İncelenmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.3347-3361, 2020
DEMİRCİ, B. Et Al. 2020. Eskişehir’deki Yiyecek İçecek İşletmelerinin Instagram Kullanımının İçerik Analizi Yöntemi ile İncelenmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4 , 3347-3361.
DEMİRCİ, B., DELİORMANLI, A., & ÖZHASAR, Y., (2020). Eskişehir’deki Yiyecek İçecek İşletmelerinin Instagram Kullanımının İçerik Analizi Yöntemi ile İncelenmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, 3347-3361.
DEMİRCİ, BARIŞ, AYŞE DELİORMANLI, And YUNUS ÖZHASAR. "Eskişehir’deki Yiyecek İçecek İşletmelerinin Instagram Kullanımının İçerik Analizi Yöntemi ile İncelenmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, 3347-3361, 2020
DEMİRCİ, BARIŞ Et Al. "Eskişehir’deki Yiyecek İçecek İşletmelerinin Instagram Kullanımının İçerik Analizi Yöntemi ile İncelenmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.3347-3361, 2020
DEMİRCİ, B. DELİORMANLI, A. And ÖZHASAR, Y. (2020) . "Eskişehir’deki Yiyecek İçecek İşletmelerinin Instagram Kullanımının İçerik Analizi Yöntemi ile İncelenmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.3347-3361.
@article{article, author={BARIŞ DEMİRCİ Et Al. }, title={Eskişehir’deki Yiyecek İçecek İşletmelerinin Instagram Kullanımının İçerik Analizi Yöntemi ile İncelenmesi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2020, pages={3347-3361} }