Z. Ş. Tunca Et Al. , "Kuru ve Sulu Koşullarda Seçilmiş Yumuşak Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bisküvilik Kalite Özelliklerinin Araştırılması," Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi , vol.1, pp.1-7, 2020
Tunca, Z. Ş. Et Al. 2020. Kuru ve Sulu Koşullarda Seçilmiş Yumuşak Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bisküvilik Kalite Özelliklerinin Araştırılması. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi , vol.1 , 1-7.
Tunca, Z. Ş., Karaduman, Y., Topal, A., Önder, O., Akın, A., Belen, S., ... Dayıoğlu, R.(2020). Kuru ve Sulu Koşullarda Seçilmiş Yumuşak Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bisküvilik Kalite Özelliklerinin Araştırılması. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi , vol.1, 1-7.
Tunca, Zafer Et Al. "Kuru ve Sulu Koşullarda Seçilmiş Yumuşak Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bisküvilik Kalite Özelliklerinin Araştırılması," Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi , vol.1, 1-7, 2020
Tunca, Zafer Ş. Et Al. "Kuru ve Sulu Koşullarda Seçilmiş Yumuşak Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bisküvilik Kalite Özelliklerinin Araştırılması." Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi , vol.1, pp.1-7, 2020
Tunca, Z. Ş. Et Al. (2020) . "Kuru ve Sulu Koşullarda Seçilmiş Yumuşak Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bisküvilik Kalite Özelliklerinin Araştırılması." Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi , vol.1, pp.1-7.
@article{article, author={Zafer Şaban Tunca Et Al. }, title={Kuru ve Sulu Koşullarda Seçilmiş Yumuşak Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bisküvilik Kalite Özelliklerinin Araştırılması}, journal={Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi}, year=2020, pages={1-7} }