N. KONAR Et Al. , "Sütlü Çikotalarda Partikül Büyüklük Dağılımının Kalite Üzerine Etkisi," Gıda Teknolojisi , vol.19, no.10, pp.72-75, 2015
KONAR, N. Et Al. 2015. Sütlü Çikotalarda Partikül Büyüklük Dağılımının Kalite Üzerine Etkisi. Gıda Teknolojisi , vol.19, no.10 , 72-75.
KONAR, N., TOKER, Ö. S., & Derya, G. P., (2015). Sütlü Çikotalarda Partikül Büyüklük Dağılımının Kalite Üzerine Etkisi. Gıda Teknolojisi , vol.19, no.10, 72-75.
KONAR, NEVZAT, ÖMER SAİD TOKER, And Genç Polat Derya. "Sütlü Çikotalarda Partikül Büyüklük Dağılımının Kalite Üzerine Etkisi," Gıda Teknolojisi , vol.19, no.10, 72-75, 2015
KONAR, NEVZAT Et Al. "Sütlü Çikotalarda Partikül Büyüklük Dağılımının Kalite Üzerine Etkisi." Gıda Teknolojisi , vol.19, no.10, pp.72-75, 2015
KONAR, N. TOKER, Ö. S. And Derya, G. P. (2015) . "Sütlü Çikotalarda Partikül Büyüklük Dağılımının Kalite Üzerine Etkisi." Gıda Teknolojisi , vol.19, no.10, pp.72-75.
@article{article, author={NEVZAT KONAR Et Al. }, title={Sütlü Çikotalarda Partikül Büyüklük Dağılımının Kalite Üzerine Etkisi}, journal={Gıda Teknolojisi}, year=2015, pages={72-75} }