D. CANKÜL And R. Erşahin, "Aşçılık Alanındaki Stajyerlerin Mesleki Yeterliliklerinin İşverenler Tarafından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği (Evaluation of Professional Competencies of Cooking Trainees by Employers: The Case of Istanbul)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.5, pp.477-496, 2021
CANKÜL, D. And Erşahin, R. 2021. Aşçılık Alanındaki Stajyerlerin Mesleki Yeterliliklerinin İşverenler Tarafından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği (Evaluation of Professional Competencies of Cooking Trainees by Employers: The Case of Istanbul). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.5 , 477-496.
CANKÜL, D., & Erşahin, R., (2021). Aşçılık Alanındaki Stajyerlerin Mesleki Yeterliliklerinin İşverenler Tarafından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği (Evaluation of Professional Competencies of Cooking Trainees by Employers: The Case of Istanbul). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.5, 477-496.
CANKÜL, DURAN, And Rukiye Erşahin. "Aşçılık Alanındaki Stajyerlerin Mesleki Yeterliliklerinin İşverenler Tarafından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği (Evaluation of Professional Competencies of Cooking Trainees by Employers: The Case of Istanbul)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.5, 477-496, 2021
CANKÜL, DURAN And Erşahin, Rukiye. "Aşçılık Alanındaki Stajyerlerin Mesleki Yeterliliklerinin İşverenler Tarafından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği (Evaluation of Professional Competencies of Cooking Trainees by Employers: The Case of Istanbul)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.5, pp.477-496, 2021
CANKÜL, D. And Erşahin, R. (2021) . "Aşçılık Alanındaki Stajyerlerin Mesleki Yeterliliklerinin İşverenler Tarafından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği (Evaluation of Professional Competencies of Cooking Trainees by Employers: The Case of Istanbul)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.5, pp.477-496.
@article{article, author={DURAN CANKÜL And author={Rukiye Erşahin}, title={Aşçılık Alanındaki Stajyerlerin Mesleki Yeterliliklerinin İşverenler Tarafından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği (Evaluation of Professional Competencies of Cooking Trainees by Employers: The Case of Istanbul)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2021, pages={477-496} }