A. ERİŞ Et Al. , "Bazı Kiraz Çeşitlerinin Standart ve Soğuk Birimi Yöntemlerine Göre Soğuklama Gereksinimleri," Bahçe , vol.32, pp.53-62, 2003
ERİŞ, A. Et Al. 2003. Bazı Kiraz Çeşitlerinin Standart ve Soğuk Birimi Yöntemlerine Göre Soğuklama Gereksinimleri. Bahçe , vol.32 , 53-62.
ERİŞ, A., GÜLEN, H., CANSEV, A., & TURHAN, E., (2003). Bazı Kiraz Çeşitlerinin Standart ve Soğuk Birimi Yöntemlerine Göre Soğuklama Gereksinimleri. Bahçe , vol.32, 53-62.
ERİŞ, ATİLLA Et Al. "Bazı Kiraz Çeşitlerinin Standart ve Soğuk Birimi Yöntemlerine Göre Soğuklama Gereksinimleri," Bahçe , vol.32, 53-62, 2003
ERİŞ, ATİLLA Et Al. "Bazı Kiraz Çeşitlerinin Standart ve Soğuk Birimi Yöntemlerine Göre Soğuklama Gereksinimleri." Bahçe , vol.32, pp.53-62, 2003
ERİŞ, A. Et Al. (2003) . "Bazı Kiraz Çeşitlerinin Standart ve Soğuk Birimi Yöntemlerine Göre Soğuklama Gereksinimleri." Bahçe , vol.32, pp.53-62.
@article{article, author={ATİLLA ERİŞ Et Al. }, title={Bazı Kiraz Çeşitlerinin Standart ve Soğuk Birimi Yöntemlerine Göre Soğuklama Gereksinimleri}, journal={Bahçe}, year=2003, pages={53-62} }