M. N. Kantekin Erdoğan Et Al. , "Kısmi Gliseridlerin Mayonezin Emülsiyon Stabilitesi ve Reolojisi Üzerine Etkisi ," YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi , Tekirdağ, Turkey, pp.17, 2015
Kantekin Erdoğan, M. N. Et Al. 2015. Kısmi Gliseridlerin Mayonezin Emülsiyon Stabilitesi ve Reolojisi Üzerine Etkisi . YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi , (Tekirdağ, Turkey), 17.
Kantekin Erdoğan, M. N., Ketenoğlu, O., & Tekin, A., (2015). Kısmi Gliseridlerin Mayonezin Emülsiyon Stabilitesi ve Reolojisi Üzerine Etkisi . YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi (pp.17). Tekirdağ, Turkey
Kantekin Erdoğan, Meryem, ONUR KETENOĞLU, And Aziz Tekin. "Kısmi Gliseridlerin Mayonezin Emülsiyon Stabilitesi ve Reolojisi Üzerine Etkisi ," YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi , Tekirdağ, Turkey, 2015
Kantekin Erdoğan, Meryem N. Et Al. "Kısmi Gliseridlerin Mayonezin Emülsiyon Stabilitesi ve Reolojisi Üzerine Etkisi ." YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi , Tekirdağ, Turkey, pp.17, 2015
Kantekin Erdoğan, M. N. Ketenoğlu, O. And Tekin, A. (2015) . "Kısmi Gliseridlerin Mayonezin Emülsiyon Stabilitesi ve Reolojisi Üzerine Etkisi ." YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi , Tekirdağ, Turkey, p.17.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Meryem Nur Kantekin Erdoğan Et Al. }, title={Kısmi Gliseridlerin Mayonezin Emülsiyon Stabilitesi ve Reolojisi Üzerine Etkisi }, congress name={YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi }, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2015}, pages={17} }