E. Laçin Et Al. , "The effect of different photoperiod and stocking density on colour, pH and TBARS values in broilers meat (Farklı yerleşim sıklığı ve aydınlatma programlarının broyler etlerinde renk, pH ve TBARS değerleri üzerine etkisi). ," Atatürk University Journal of Veterinary Sciences , vol.8, no.3, pp.192-201, 2013
Laçin, E. Et Al. 2013. The effect of different photoperiod and stocking density on colour, pH and TBARS values in broilers meat (Farklı yerleşim sıklığı ve aydınlatma programlarının broyler etlerinde renk, pH ve TBARS değerleri üzerine etkisi). . Atatürk University Journal of Veterinary Sciences , vol.8, no.3 , 192-201.
Laçin, E., Çoban, Ö., Aksu, M. İ., Sabuncuoğlu Çoban, N., & Daş, H., (2013). The effect of different photoperiod and stocking density on colour, pH and TBARS values in broilers meat (Farklı yerleşim sıklığı ve aydınlatma programlarının broyler etlerinde renk, pH ve TBARS değerleri üzerine etkisi). . Atatürk University Journal of Veterinary Sciences , vol.8, no.3, 192-201.
Laçin, Ekrem Et Al. "The effect of different photoperiod and stocking density on colour, pH and TBARS values in broilers meat (Farklı yerleşim sıklığı ve aydınlatma programlarının broyler etlerinde renk, pH ve TBARS değerleri üzerine etkisi). ," Atatürk University Journal of Veterinary Sciences , vol.8, no.3, 192-201, 2013
Laçin, Ekrem Et Al. "The effect of different photoperiod and stocking density on colour, pH and TBARS values in broilers meat (Farklı yerleşim sıklığı ve aydınlatma programlarının broyler etlerinde renk, pH ve TBARS değerleri üzerine etkisi). ." Atatürk University Journal of Veterinary Sciences , vol.8, no.3, pp.192-201, 2013
Laçin, E. Et Al. (2013) . "The effect of different photoperiod and stocking density on colour, pH and TBARS values in broilers meat (Farklı yerleşim sıklığı ve aydınlatma programlarının broyler etlerinde renk, pH ve TBARS değerleri üzerine etkisi). ." Atatürk University Journal of Veterinary Sciences , vol.8, no.3, pp.192-201.
@article{article, author={Ekrem Laçin Et Al. }, title={The effect of different photoperiod and stocking density on colour, pH and TBARS values in broilers meat (Farklı yerleşim sıklığı ve aydınlatma programlarının broyler etlerinde renk, pH ve TBARS değerleri üzerine etkisi). }, journal={Atatürk University Journal of Veterinary Sciences}, year=2013, pages={192-201} }