D. CANKÜL And A. Kol, "Turistlerin Çiğ Beslenme Algılarının Belirlenmesi," In DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN TURİZM SAYI 2 , Florida: University of South Florida (USF) M3 Publishing, 2022, pp.1-10.
CANKÜL, D. And Kol, A. Turistlerin Çiğ Beslenme Algılarının Belirlenmesi. 2022. In DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN TURİZM SAYI 2 , University of South Florida (USF) M3 Publishing, Florida, 1-10.
CANKÜL, D., & Kol, A., (2022). Turistlerin Çiğ Beslenme Algılarının Belirlenmesi. DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN TURİZM SAYI 2 (pp.1-10), Florida: University of South Florida (USF) M3 Publishing.
CANKÜL, DURAN, And Aleyna Kol. "Turistlerin Çiğ Beslenme Algılarının Belirlenmesi." In DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN TURİZM SAYI 2 , 1-10. Florida: University of South Florida (USF) M3 Publishing, 2022
CANKÜL, DURAN And Kol, Aleyna. "Turistlerin Çiğ Beslenme Algılarının Belirlenmesi." DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN TURİZM SAYI 2 , University of South Florida (USF) M3 Publishing, 2022, pp.1-10.
CANKÜL, D. And Kol, A. (2022) "Turistlerin Çiğ Beslenme Algılarının Belirlenmesi", DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN TURİZM SAYI 2 . Florida: University of South Florida (USF) M3 Publishing.
@bookchapter{bookchapter, author ={DURAN CANKÜL And author ={Aleyna Kol}, chaptertitle={Turistlerin Çiğ Beslenme Algılarının Belirlenmesi}, booktitle={ DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN TURİZM SAYI 2}, publisher={University of South Florida (USF) M3 Publishing}, city={Florida},year={2022} }