Y. KARADUMAN And R. ERCAN, "Bisküvilik İçin Seçilmiş İleri Kademe Yumuşak Ekmeklik Buğday Hatlarının Kuru ve Sulu Koşullarda Verim ve Bazı Tane Özellikleri," Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.2, no.20, pp.1-9, 2011
KARADUMAN, Y. And ERCAN, R. 2011. Bisküvilik İçin Seçilmiş İleri Kademe Yumuşak Ekmeklik Buğday Hatlarının Kuru ve Sulu Koşullarda Verim ve Bazı Tane Özellikleri. Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.2, no.20 , 1-9.
KARADUMAN, Y., & ERCAN, R., (2011). Bisküvilik İçin Seçilmiş İleri Kademe Yumuşak Ekmeklik Buğday Hatlarının Kuru ve Sulu Koşullarda Verim ve Bazı Tane Özellikleri. Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.2, no.20, 1-9.
KARADUMAN, YAŞAR, And RECAİ ERCAN. "Bisküvilik İçin Seçilmiş İleri Kademe Yumuşak Ekmeklik Buğday Hatlarının Kuru ve Sulu Koşullarda Verim ve Bazı Tane Özellikleri," Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.2, no.20, 1-9, 2011
KARADUMAN, YAŞAR And ERCAN, RECAİ. "Bisküvilik İçin Seçilmiş İleri Kademe Yumuşak Ekmeklik Buğday Hatlarının Kuru ve Sulu Koşullarda Verim ve Bazı Tane Özellikleri." Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.2, no.20, pp.1-9, 2011
KARADUMAN, Y. And ERCAN, R. (2011) . "Bisküvilik İçin Seçilmiş İleri Kademe Yumuşak Ekmeklik Buğday Hatlarının Kuru ve Sulu Koşullarda Verim ve Bazı Tane Özellikleri." Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.2, no.20, pp.1-9.
@article{article, author={YAŞAR KARADUMAN And author={RECAİ ERCAN}, title={Bisküvilik İçin Seçilmiş İleri Kademe Yumuşak Ekmeklik Buğday Hatlarının Kuru ve Sulu Koşullarda Verim ve Bazı Tane Özellikleri}, journal={Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi}, year=2011, pages={1-9} }