Citation Formats
Bazı Şeker Mısır Çeşitlerinin Zea mays saccharata Sturt Teknolojik ve Kalite Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Z. BUDAK BAŞÇİFTÇİ Et Al. , "Bazı Şeker Mısır Çeşitlerinin Zea mays saccharata Sturt Teknolojik ve Kalite Özellikleri," Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.27, no.2, pp.84-91, 2014

BUDAK BAŞÇİFTÇİ, Z. Et Al. 2014. Bazı Şeker Mısır Çeşitlerinin Zea mays saccharata Sturt Teknolojik ve Kalite Özellikleri. Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.27, no.2 , 84-91.

BUDAK BAŞÇİFTÇİ, Z., ALAN, Ö., KINACI, E., KINACI, G., KUTLU, İ., SÖNMEZ, K., ... EVRENOSOĞLU, Y.(2014). Bazı Şeker Mısır Çeşitlerinin Zea mays saccharata Sturt Teknolojik ve Kalite Özellikleri. Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.27, no.2, 84-91.

BUDAK BAŞÇİFTÇİ, ZEKİYE Et Al. "Bazı Şeker Mısır Çeşitlerinin Zea mays saccharata Sturt Teknolojik ve Kalite Özellikleri," Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.27, no.2, 84-91, 2014

BUDAK BAŞÇİFTÇİ, ZEKİYE B. Et Al. "Bazı Şeker Mısır Çeşitlerinin Zea mays saccharata Sturt Teknolojik ve Kalite Özellikleri." Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.27, no.2, pp.84-91, 2014

BUDAK BAŞÇİFTÇİ, Z. Et Al. (2014) . "Bazı Şeker Mısır Çeşitlerinin Zea mays saccharata Sturt Teknolojik ve Kalite Özellikleri." Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.27, no.2, pp.84-91.

@article{article, author={ZEKİYE BUDAK BAŞÇİFTÇİ Et Al. }, title={Bazı Şeker Mısır Çeşitlerinin Zea mays saccharata Sturt Teknolojik ve Kalite Özellikleri}, journal={Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2014, pages={84-91} }