M. İ. Aksu And S. Nas, "Dut Pekmezi Üretim Tekniği ve Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri," GIDA , vol.21, no.2, pp.83-88, 1996
Aksu, M. İ. And Nas, S. 1996. Dut Pekmezi Üretim Tekniği ve Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri. GIDA , vol.21, no.2 , 83-88.
Aksu, M. İ., & Nas, S., (1996). Dut Pekmezi Üretim Tekniği ve Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri. GIDA , vol.21, no.2, 83-88.
Aksu, MUHAMMET, And Sebahattin Nas. "Dut Pekmezi Üretim Tekniği ve Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri," GIDA , vol.21, no.2, 83-88, 1996
Aksu, MUHAMMET İ. And Nas, Sebahattin. "Dut Pekmezi Üretim Tekniği ve Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri." GIDA , vol.21, no.2, pp.83-88, 1996
Aksu, M. İ. And Nas, S. (1996) . "Dut Pekmezi Üretim Tekniği ve Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri." GIDA , vol.21, no.2, pp.83-88.
@article{article, author={MUHAMMET İRFAN AKSU And author={Sebahattin Nas}, title={Dut Pekmezi Üretim Tekniği ve Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri}, journal={GIDA}, year=1996, pages={83-88} }