S. KAYA Et Al. , "A Bibliometric Analysis of Studies on Fusion Cuisine," Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.25, no.3, pp.540-560, 2024
KAYA, S. Et Al. 2024. A Bibliometric Analysis of Studies on Fusion Cuisine. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.25, no.3 , 540-560.
KAYA, S., ERCAN, M. O., & ERDOĞAN, T., (2024). A Bibliometric Analysis of Studies on Fusion Cuisine. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.25, no.3, 540-560.
KAYA, Serpil, Mustafa Oğuzhan ERCAN, And TANER ERDOĞAN. "A Bibliometric Analysis of Studies on Fusion Cuisine," Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.25, no.3, 540-560, 2024
KAYA, Serpil Et Al. "A Bibliometric Analysis of Studies on Fusion Cuisine." Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.25, no.3, pp.540-560, 2024
KAYA, S. ERCAN, M. O. And ERDOĞAN, T. (2024) . "A Bibliometric Analysis of Studies on Fusion Cuisine." Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.25, no.3, pp.540-560.
@article{article, author={Serpil KAYA Et Al. }, title={A Bibliometric Analysis of Studies on Fusion Cuisine}, journal={Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi}, year=2024, pages={540-560} }