C. SEÇİLMİŞ And E. SOYDAN, "Türkiye Turizm Tanıtımında Gastronomik Değerlerin Yeri," Turkish Studies , vol.15, no.2, pp.365-385, 2020
SEÇİLMİŞ, C. And SOYDAN, E. 2020. Türkiye Turizm Tanıtımında Gastronomik Değerlerin Yeri. Turkish Studies , vol.15, no.2 , 365-385.
SEÇİLMİŞ, C., & SOYDAN, E., (2020). Türkiye Turizm Tanıtımında Gastronomik Değerlerin Yeri. Turkish Studies , vol.15, no.2, 365-385.
SEÇİLMİŞ, CİHAN, And Esra SOYDAN. "Türkiye Turizm Tanıtımında Gastronomik Değerlerin Yeri," Turkish Studies , vol.15, no.2, 365-385, 2020
SEÇİLMİŞ, CİHAN And SOYDAN, Esra. "Türkiye Turizm Tanıtımında Gastronomik Değerlerin Yeri." Turkish Studies , vol.15, no.2, pp.365-385, 2020
SEÇİLMİŞ, C. And SOYDAN, E. (2020) . "Türkiye Turizm Tanıtımında Gastronomik Değerlerin Yeri." Turkish Studies , vol.15, no.2, pp.365-385.
@article{article, author={CİHAN SEÇİLMİŞ And author={Esra SOYDAN}, title={Türkiye Turizm Tanıtımında Gastronomik Değerlerin Yeri}, journal={Turkish Studies}, year=2020, pages={365-385} }