B. DEMİRCİ And S. ÜSTÜN, "BURSA İLİ GASTRONOMİK UNSURLARININ COĞRAFİ İŞARETLEME KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ," In TURİZM ALANINDA GÜNCEL KONULAR VE YAKLAŞIMLAR , Konya: Çizgi Kitabevi, 2021, pp.105-126.
DEMİRCİ, B. And ÜSTÜN, S. BURSA İLİ GASTRONOMİK UNSURLARININ COĞRAFİ İŞARETLEME KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ. 2021. In TURİZM ALANINDA GÜNCEL KONULAR VE YAKLAŞIMLAR , Çizgi Kitabevi, Konya, 105-126.
DEMİRCİ, B., & ÜSTÜN, S., (2021). BURSA İLİ GASTRONOMİK UNSURLARININ COĞRAFİ İŞARETLEME KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ. TURİZM ALANINDA GÜNCEL KONULAR VE YAKLAŞIMLAR (pp.105-126), Konya: Çizgi Kitabevi.
DEMİRCİ, BARIŞ, And SÜMEYYE ÜSTÜN. "BURSA İLİ GASTRONOMİK UNSURLARININ COĞRAFİ İŞARETLEME KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ." In TURİZM ALANINDA GÜNCEL KONULAR VE YAKLAŞIMLAR , 105-126. Konya: Çizgi Kitabevi, 2021
DEMİRCİ, BARIŞ And ÜSTÜN, SÜMEYYE. "BURSA İLİ GASTRONOMİK UNSURLARININ COĞRAFİ İŞARETLEME KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ." TURİZM ALANINDA GÜNCEL KONULAR VE YAKLAŞIMLAR , Çizgi Kitabevi, 2021, pp.105-126.
DEMİRCİ, B. And ÜSTÜN, S. (2021) "BURSA İLİ GASTRONOMİK UNSURLARININ COĞRAFİ İŞARETLEME KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ", TURİZM ALANINDA GÜNCEL KONULAR VE YAKLAŞIMLAR . Konya: Çizgi Kitabevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={BARIŞ DEMİRCİ And author ={SÜMEYYE ÜSTÜN}, chaptertitle={BURSA İLİ GASTRONOMİK UNSURLARININ COĞRAFİ İŞARETLEME KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ}, booktitle={ TURİZM ALANINDA GÜNCEL KONULAR VE YAKLAŞIMLAR}, publisher={Çizgi Kitabevi}, city={Konya},year={2021} }