M. OLGUN Et Al. , "Ekmeklik Buğday Çeşit hatlarında Tartılı DerecelendirmeYönteminin Kullanılabilirliği," Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.11, no.2, pp.91-98, 2016
OLGUN, M. Et Al. 2016. Ekmeklik Buğday Çeşit hatlarında Tartılı DerecelendirmeYönteminin Kullanılabilirliği. Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.11, no.2 , 91-98.
OLGUN, M., BUDAK BAŞÇİFTÇİ, Z., AYTER, N. G., & Aydın, D., (2016). Ekmeklik Buğday Çeşit hatlarında Tartılı DerecelendirmeYönteminin Kullanılabilirliği. Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.11, no.2, 91-98.
OLGUN, MURAT Et Al. "Ekmeklik Buğday Çeşit hatlarında Tartılı DerecelendirmeYönteminin Kullanılabilirliği," Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.11, no.2, 91-98, 2016
OLGUN, MURAT Et Al. "Ekmeklik Buğday Çeşit hatlarında Tartılı DerecelendirmeYönteminin Kullanılabilirliği." Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.11, no.2, pp.91-98, 2016
OLGUN, M. Et Al. (2016) . "Ekmeklik Buğday Çeşit hatlarında Tartılı DerecelendirmeYönteminin Kullanılabilirliği." Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.11, no.2, pp.91-98.
@article{article, author={MURAT OLGUN Et Al. }, title={Ekmeklik Buğday Çeşit hatlarında Tartılı DerecelendirmeYönteminin Kullanılabilirliği}, journal={Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2016, pages={91-98} }