A. ŞENAY Et Al. , "Farklı tuz konsantrasyonlarının bazı ekmeklik buğday çeşitlerinin çimlenme ve fide gelişimi üzerine etkileri," Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.14, pp.50-55, 2007
ŞENAY, A. Et Al. 2007. Farklı tuz konsantrasyonlarının bazı ekmeklik buğday çeşitlerinin çimlenme ve fide gelişimi üzerine etkileri. Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.14 , 50-55.
ŞENAY, A., KAYA, M. D., ATAK, M., & ÇİFTÇİ, C. Y., (2007). Farklı tuz konsantrasyonlarının bazı ekmeklik buğday çeşitlerinin çimlenme ve fide gelişimi üzerine etkileri. Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.14, 50-55.
ŞENAY, ALİ Et Al. "Farklı tuz konsantrasyonlarının bazı ekmeklik buğday çeşitlerinin çimlenme ve fide gelişimi üzerine etkileri," Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.14, 50-55, 2007
ŞENAY, ALİ Et Al. "Farklı tuz konsantrasyonlarının bazı ekmeklik buğday çeşitlerinin çimlenme ve fide gelişimi üzerine etkileri." Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.14, pp.50-55, 2007
ŞENAY, A. Et Al. (2007) . "Farklı tuz konsantrasyonlarının bazı ekmeklik buğday çeşitlerinin çimlenme ve fide gelişimi üzerine etkileri." Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.14, pp.50-55.
@article{article, author={ALİ ŞENAY Et Al. }, title={Farklı tuz konsantrasyonlarının bazı ekmeklik buğday çeşitlerinin çimlenme ve fide gelişimi üzerine etkileri}, journal={Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi}, year=2007, pages={50-55} }