İ. ATALAR Et Al. , "DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, pp.980-987, 2019
ATALAR, İ. Et Al. 2019. DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44 , 980-987.
ATALAR, İ., GÜL, O., GÜL, L. B., & YAZICI, F., (2019). DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, 980-987.
ATALAR, İLYAS Et Al. "DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, 980-987, 2019
ATALAR, İLYAS Et Al. "DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, pp.980-987, 2019
ATALAR, İ. Et Al. (2019) . "DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, pp.980-987.
@article{article, author={İLYAS ATALAR Et Al. }, title={DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ}, journal={GIDA / THE JOURNAL OF FOOD}, year=2019, pages={980-987} }