A. GÜLBANDILAR, "Kütahya Altıntaş İlçesi Halk Pazarında Satışa Sunulan Peynirlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi," UMYOS 2016, 5th Internatıonal Vocatıonal Schools Symposıum Importance of Vocatıonal Educatıon ın World , 2016
GÜLBANDILAR, A. 2016. Kütahya Altıntaş İlçesi Halk Pazarında Satışa Sunulan Peynirlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi. UMYOS 2016, 5th Internatıonal Vocatıonal Schools Symposıum Importance of Vocatıonal Educatıon ın World .
GÜLBANDILAR, A., (2016). Kütahya Altıntaş İlçesi Halk Pazarında Satışa Sunulan Peynirlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi . UMYOS 2016, 5th Internatıonal Vocatıonal Schools Symposıum Importance of Vocatıonal Educatıon ın World
GÜLBANDILAR, AYSEL. "Kütahya Altıntaş İlçesi Halk Pazarında Satışa Sunulan Peynirlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi," UMYOS 2016, 5th Internatıonal Vocatıonal Schools Symposıum Importance of Vocatıonal Educatıon ın World, 2016
GÜLBANDILAR, AYSEL. "Kütahya Altıntaş İlçesi Halk Pazarında Satışa Sunulan Peynirlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi." UMYOS 2016, 5th Internatıonal Vocatıonal Schools Symposıum Importance of Vocatıonal Educatıon ın World , 2016
GÜLBANDILAR, A. (2016) . "Kütahya Altıntaş İlçesi Halk Pazarında Satışa Sunulan Peynirlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi." UMYOS 2016, 5th Internatıonal Vocatıonal Schools Symposıum Importance of Vocatıonal Educatıon ın World .
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYSEL GÜLBANDILAR}, title={Kütahya Altıntaş İlçesi Halk Pazarında Satışa Sunulan Peynirlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi}, congress name={UMYOS 2016, 5th Internatıonal Vocatıonal Schools Symposıum Importance of Vocatıonal Educatıon ın World}, city={}, country={}, year={2016}}