I. Haspolat Kaya Et Al. , "Urban consumer's attitudes toward genetically modified organisms and foods in Turkey Türkiye'de kentli tüketicilerin genetik modifiye organizma ve gıdalara yönelik tutumları," Tarim Bilimleri Dergisi , vol.20, no.1, pp.71-82, 2014
Haspolat Kaya, I. Et Al. 2014. Urban consumer's attitudes toward genetically modified organisms and foods in Turkey Türkiye'de kentli tüketicilerin genetik modifiye organizma ve gıdalara yönelik tutumları. Tarim Bilimleri Dergisi , vol.20, no.1 , 71-82.
Haspolat Kaya, I., Konar, N., & Artik, N., (2014). Urban consumer's attitudes toward genetically modified organisms and foods in Turkey Türkiye'de kentli tüketicilerin genetik modifiye organizma ve gıdalara yönelik tutumları. Tarim Bilimleri Dergisi , vol.20, no.1, 71-82.
Haspolat Kaya, Iraz, NEVZAT KONAR, And Nevzat Artik. "Urban consumer's attitudes toward genetically modified organisms and foods in Turkey Türkiye'de kentli tüketicilerin genetik modifiye organizma ve gıdalara yönelik tutumları," Tarim Bilimleri Dergisi , vol.20, no.1, 71-82, 2014
Haspolat Kaya, Iraz H. Et Al. "Urban consumer's attitudes toward genetically modified organisms and foods in Turkey Türkiye'de kentli tüketicilerin genetik modifiye organizma ve gıdalara yönelik tutumları." Tarim Bilimleri Dergisi , vol.20, no.1, pp.71-82, 2014
Haspolat Kaya, I. Konar, N. And Artik, N. (2014) . "Urban consumer's attitudes toward genetically modified organisms and foods in Turkey Türkiye'de kentli tüketicilerin genetik modifiye organizma ve gıdalara yönelik tutumları." Tarim Bilimleri Dergisi , vol.20, no.1, pp.71-82.
@article{article, author={Iraz Haspolat Kaya Et Al. }, title={Urban consumer's attitudes toward genetically modified organisms and foods in Turkey Türkiye'de kentli tüketicilerin genetik modifiye organizma ve gıdalara yönelik tutumları}, journal={Tarim Bilimleri Dergisi}, year=2014, pages={71-82} }