M. İ. AKSU Et Al. , "Pastırmanın Lipid ve Protein Oksidasyonu Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktlı Çemenlerin Etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , vol.1, Edirne, Turkey, pp.144, 2016
AKSU, M. İ. Et Al. 2016. Pastırmanın Lipid ve Protein Oksidasyonu Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktlı Çemenlerin Etkisi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 144.
AKSU, M. İ., ŞAT, İ. G., ÖZ, F., GÜRSES, M., ERDEMİR, E., & TURAN, E., (2016). Pastırmanın Lipid ve Protein Oksidasyonu Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktlı Çemenlerin Etkisi . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.144). Edirne, Turkey
AKSU, MUHAMMET Et Al. "Pastırmanın Lipid ve Protein Oksidasyonu Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktlı Çemenlerin Etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
AKSU, MUHAMMET İ. Et Al. "Pastırmanın Lipid ve Protein Oksidasyonu Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktlı Çemenlerin Etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.144, 2016
AKSU, M. İ. Et Al. (2016) . "Pastırmanın Lipid ve Protein Oksidasyonu Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktlı Çemenlerin Etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.144.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUHAMMET İRFAN AKSU Et Al. }, title={Pastırmanın Lipid ve Protein Oksidasyonu Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktlı Çemenlerin Etkisi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={144} }