Ç. Nagehan Et Al. , "Patates Kızartmasında Yağ Emiliminin Düşürülmesi," YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi , Turkey, 2017
Nagehan, Ç. Et Al. 2017. Patates Kızartmasında Yağ Emiliminin Düşürülmesi. YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi , (Turkey).
Nagehan, Ç., KOÇAK YANIK, D., KESKİN ÇAVDAR, H., GÖĞÜŞ, F., & EMRE, E. E., (2017). Patates Kızartmasında Yağ Emiliminin Düşürülmesi . YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, Turkey
Nagehan, Çoşkun Et Al. "Patates Kızartmasında Yağ Emiliminin Düşürülmesi," YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, Turkey, 2017
Nagehan, Çoşkun Et Al. "Patates Kızartmasında Yağ Emiliminin Düşürülmesi." YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi , Turkey, 2017
Nagehan, Ç. Et Al. (2017) . "Patates Kızartmasında Yağ Emiliminin Düşürülmesi." YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Çoşkun Nagehan Et Al. }, title={Patates Kızartmasında Yağ Emiliminin Düşürülmesi}, congress name={YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2017}}