A. TOPUZOĞLU Et Al. , "Tüketicilerin gıda ürünleri ile ilgili bilgi düzeyleri ve sağlık risklerine karşı tutumları," TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.6, no.4, pp.253-258, 2007
TOPUZOĞLU, A. Et Al. 2007. Tüketicilerin gıda ürünleri ile ilgili bilgi düzeyleri ve sağlık risklerine karşı tutumları. TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.6, no.4 , 253-258.
TOPUZOĞLU, A., HIDIROĞLU, S., AY, P., ÖNSÜZ, M. F., & İKİIŞIK, H., (2007). Tüketicilerin gıda ürünleri ile ilgili bilgi düzeyleri ve sağlık risklerine karşı tutumları. TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.6, no.4, 253-258.
TOPUZOĞLU, AHMET Et Al. "Tüketicilerin gıda ürünleri ile ilgili bilgi düzeyleri ve sağlık risklerine karşı tutumları," TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.6, no.4, 253-258, 2007
TOPUZOĞLU, AHMET Et Al. "Tüketicilerin gıda ürünleri ile ilgili bilgi düzeyleri ve sağlık risklerine karşı tutumları." TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.6, no.4, pp.253-258, 2007
TOPUZOĞLU, A. Et Al. (2007) . "Tüketicilerin gıda ürünleri ile ilgili bilgi düzeyleri ve sağlık risklerine karşı tutumları." TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.6, no.4, pp.253-258.
@article{article, author={AHMET TOPUZOĞLU Et Al. }, title={Tüketicilerin gıda ürünleri ile ilgili bilgi düzeyleri ve sağlık risklerine karşı tutumları}, journal={TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni}, year=2007, pages={253-258} }