Y. Evrenosoğlu Et Al. , "Derim Sonrası Farklı Dozlarda Kekik ve Lavanta Yağının Fuji Elma Çeşidinin Kalite Korunumu Üzerine Etkileri," Isparta Uygulamalı Bilimler Ünv. , vol.17, no.2, pp.64-69, 2022
Evrenosoğlu, Y. Et Al. 2022. Derim Sonrası Farklı Dozlarda Kekik ve Lavanta Yağının Fuji Elma Çeşidinin Kalite Korunumu Üzerine Etkileri. Isparta Uygulamalı Bilimler Ünv. , vol.17, no.2 , 64-69.
Evrenosoğlu, Y., Güner, E., & Mertoğlu, K., (2022). Derim Sonrası Farklı Dozlarda Kekik ve Lavanta Yağının Fuji Elma Çeşidinin Kalite Korunumu Üzerine Etkileri. Isparta Uygulamalı Bilimler Ünv. , vol.17, no.2, 64-69.
Evrenosoğlu, YASEMİN, Elif Güner, And Kerem Mertoğlu. "Derim Sonrası Farklı Dozlarda Kekik ve Lavanta Yağının Fuji Elma Çeşidinin Kalite Korunumu Üzerine Etkileri," Isparta Uygulamalı Bilimler Ünv. , vol.17, no.2, 64-69, 2022
Evrenosoğlu, YASEMİN Et Al. "Derim Sonrası Farklı Dozlarda Kekik ve Lavanta Yağının Fuji Elma Çeşidinin Kalite Korunumu Üzerine Etkileri." Isparta Uygulamalı Bilimler Ünv. , vol.17, no.2, pp.64-69, 2022
Evrenosoğlu, Y. Güner, E. And Mertoğlu, K. (2022) . "Derim Sonrası Farklı Dozlarda Kekik ve Lavanta Yağının Fuji Elma Çeşidinin Kalite Korunumu Üzerine Etkileri." Isparta Uygulamalı Bilimler Ünv. , vol.17, no.2, pp.64-69.
@article{article, author={YASEMİN EVRENOSOĞLU Et Al. }, title={Derim Sonrası Farklı Dozlarda Kekik ve Lavanta Yağının Fuji Elma Çeşidinin Kalite Korunumu Üzerine Etkileri}, journal={Isparta Uygulamalı Bilimler Ünv.}, year=2022, pages={64-69} }