C. AKAY Et Al. , "Farklı içeceklerde bekletilen yumusak astar materyallerinin renk stabilitesinin in vitro olarak değerlendirilmesi," 22. Uluslararası Türk İmplantoloji Derneği Bilimsel Kongresi , Antalya, Turkey, 2015
AKAY, C. Et Al. 2015. Farklı içeceklerde bekletilen yumusak astar materyallerinin renk stabilitesinin in vitro olarak değerlendirilmesi. 22. Uluslararası Türk İmplantoloji Derneği Bilimsel Kongresi , (Antalya, Turkey).
AKAY, C., ÇEVİK, P., & DUMAN, A. N., (2015). Farklı içeceklerde bekletilen yumusak astar materyallerinin renk stabilitesinin in vitro olarak değerlendirilmesi . 22. Uluslararası Türk İmplantoloji Derneği Bilimsel Kongresi, Antalya, Turkey
AKAY, CANAN, PINAR ÇEVİK, And AYŞE NURCAN DUMAN. "Farklı içeceklerde bekletilen yumusak astar materyallerinin renk stabilitesinin in vitro olarak değerlendirilmesi," 22. Uluslararası Türk İmplantoloji Derneği Bilimsel Kongresi, Antalya, Turkey, 2015
AKAY, CANAN Et Al. "Farklı içeceklerde bekletilen yumusak astar materyallerinin renk stabilitesinin in vitro olarak değerlendirilmesi." 22. Uluslararası Türk İmplantoloji Derneği Bilimsel Kongresi , Antalya, Turkey, 2015
AKAY, C. ÇEVİK, P. And DUMAN, A. N. (2015) . "Farklı içeceklerde bekletilen yumusak astar materyallerinin renk stabilitesinin in vitro olarak değerlendirilmesi." 22. Uluslararası Türk İmplantoloji Derneği Bilimsel Kongresi , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={CANAN AKAY Et Al. }, title={Farklı içeceklerde bekletilen yumusak astar materyallerinin renk stabilitesinin in vitro olarak değerlendirilmesi}, congress name={22. Uluslararası Türk İmplantoloji Derneği Bilimsel Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2015}}