N. KAYAN And N. GÜLMEZOĞLU, "Farklı ekim zamanı azot dozu ve azot uygulama zamanlarının mercimekte lens culinaris MEDİK verim ve protein oranına etkisi," 10. Türkiye Tarla Bitkileri Kongresi , Turkey, 2013
KAYAN, N. And GÜLMEZOĞLU, N. 2013. Farklı ekim zamanı azot dozu ve azot uygulama zamanlarının mercimekte lens culinaris MEDİK verim ve protein oranına etkisi. 10. Türkiye Tarla Bitkileri Kongresi , (Turkey).
KAYAN, N., & GÜLMEZOĞLU, N., (2013). Farklı ekim zamanı azot dozu ve azot uygulama zamanlarının mercimekte lens culinaris MEDİK verim ve protein oranına etkisi . 10. Türkiye Tarla Bitkileri Kongresi, Turkey
KAYAN, NİHAL, And NURDİLEK GÜLMEZOĞLU. "Farklı ekim zamanı azot dozu ve azot uygulama zamanlarının mercimekte lens culinaris MEDİK verim ve protein oranına etkisi," 10. Türkiye Tarla Bitkileri Kongresi, Turkey, 2013
KAYAN, NİHAL And GÜLMEZOĞLU, NURDİLEK. "Farklı ekim zamanı azot dozu ve azot uygulama zamanlarının mercimekte lens culinaris MEDİK verim ve protein oranına etkisi." 10. Türkiye Tarla Bitkileri Kongresi , Turkey, 2013
KAYAN, N. And GÜLMEZOĞLU, N. (2013) . "Farklı ekim zamanı azot dozu ve azot uygulama zamanlarının mercimekte lens culinaris MEDİK verim ve protein oranına etkisi." 10. Türkiye Tarla Bitkileri Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NİHAL KAYAN And author={NURDİLEK GÜLMEZOĞLU}, title={Farklı ekim zamanı azot dozu ve azot uygulama zamanlarının mercimekte lens culinaris MEDİK verim ve protein oranına etkisi}, congress name={10. Türkiye Tarla Bitkileri Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2013}}