A. GÜLBANDILAR And H. İLKİMEN, "Lavanta, Ada Çayı, Kekik ve Papatya EkstrelerininAntimikrobiyal Etkilerinin Araştırılması," Türk Mikrobiyol Cem Derg , vol.484, pp.241-246, 2018
GÜLBANDILAR, A. And İLKİMEN, H. 2018. Lavanta, Ada Çayı, Kekik ve Papatya EkstrelerininAntimikrobiyal Etkilerinin Araştırılması. Türk Mikrobiyol Cem Derg , vol.484 , 241-246.
GÜLBANDILAR, A., & İLKİMEN, H., (2018). Lavanta, Ada Çayı, Kekik ve Papatya EkstrelerininAntimikrobiyal Etkilerinin Araştırılması. Türk Mikrobiyol Cem Derg , vol.484, 241-246.
GÜLBANDILAR, AYSEL, And HALİL İLKİMEN. "Lavanta, Ada Çayı, Kekik ve Papatya EkstrelerininAntimikrobiyal Etkilerinin Araştırılması," Türk Mikrobiyol Cem Derg , vol.484, 241-246, 2018
GÜLBANDILAR, AYSEL And İLKİMEN, HALİL. "Lavanta, Ada Çayı, Kekik ve Papatya EkstrelerininAntimikrobiyal Etkilerinin Araştırılması." Türk Mikrobiyol Cem Derg , vol.484, pp.241-246, 2018
GÜLBANDILAR, A. And İLKİMEN, H. (2018) . "Lavanta, Ada Çayı, Kekik ve Papatya EkstrelerininAntimikrobiyal Etkilerinin Araştırılması." Türk Mikrobiyol Cem Derg , vol.484, pp.241-246.
@article{article, author={AYSEL GÜLBANDILAR And author={HALİL İLKİMEN}, title={Lavanta, Ada Çayı, Kekik ve Papatya EkstrelerininAntimikrobiyal Etkilerinin Araştırılması}, journal={Türk Mikrobiyol Cem Derg}, year=2018, pages={241-246} }