E. EROL And İ. YAZICIOĞLU, "Tükenmişlik Düzeyinin İş performansına Etkisinde Reaktif Aktivitelerin Aracılık Rolü: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Bir Araştırma," Turizm Akademik Dergisi , vol.6, no.2, pp.139-152, 2019
EROL, E. And YAZICIOĞLU, İ. 2019. Tükenmişlik Düzeyinin İş performansına Etkisinde Reaktif Aktivitelerin Aracılık Rolü: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Bir Araştırma. Turizm Akademik Dergisi , vol.6, no.2 , 139-152.
EROL, E., & YAZICIOĞLU, İ., (2019). Tükenmişlik Düzeyinin İş performansına Etkisinde Reaktif Aktivitelerin Aracılık Rolü: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Bir Araştırma. Turizm Akademik Dergisi , vol.6, no.2, 139-152.
EROL, ERSAN, And İRFAN YAZICIOĞLU. "Tükenmişlik Düzeyinin İş performansına Etkisinde Reaktif Aktivitelerin Aracılık Rolü: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Bir Araştırma," Turizm Akademik Dergisi , vol.6, no.2, 139-152, 2019
EROL, ERSAN And YAZICIOĞLU, İRFAN. "Tükenmişlik Düzeyinin İş performansına Etkisinde Reaktif Aktivitelerin Aracılık Rolü: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Bir Araştırma." Turizm Akademik Dergisi , vol.6, no.2, pp.139-152, 2019
EROL, E. And YAZICIOĞLU, İ. (2019) . "Tükenmişlik Düzeyinin İş performansına Etkisinde Reaktif Aktivitelerin Aracılık Rolü: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Bir Araştırma." Turizm Akademik Dergisi , vol.6, no.2, pp.139-152.
@article{article, author={ERSAN EROL And author={İRFAN YAZICIOĞLU}, title={Tükenmişlik Düzeyinin İş performansına Etkisinde Reaktif Aktivitelerin Aracılık Rolü: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Bir Araştırma}, journal={Turizm Akademik Dergisi}, year=2019, pages={139-152} }