N. ERGİN And M. D. KAYA, "Ayçiçeğinin Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Kuraklık ve Sıcaklık Streslerinin Etkileri," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.3, pp.598-602, 2020
ERGİN, N. And KAYA, M. D. 2020. Ayçiçeğinin Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Kuraklık ve Sıcaklık Streslerinin Etkileri. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.3 , 598-602.
ERGİN, N., & KAYA, M. D., (2020). Ayçiçeğinin Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Kuraklık ve Sıcaklık Streslerinin Etkileri. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.3, 598-602.
ERGİN, NURGÜL, And MEHMET DEMİR KAYA. "Ayçiçeğinin Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Kuraklık ve Sıcaklık Streslerinin Etkileri," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.3, 598-602, 2020
ERGİN, NURGÜL And KAYA, MEHMET D. . "Ayçiçeğinin Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Kuraklık ve Sıcaklık Streslerinin Etkileri." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.3, pp.598-602, 2020
ERGİN, N. And KAYA, M. D. (2020) . "Ayçiçeğinin Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Kuraklık ve Sıcaklık Streslerinin Etkileri." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.3, pp.598-602.
@article{article, author={NURGÜL ERGİN And author={MEHMET DEMİR KAYA}, title={Ayçiçeğinin Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Kuraklık ve Sıcaklık Streslerinin Etkileri}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2020, pages={598-602} }