İ. ATALAR, "AGLOMERASYON İŞLEMİNİN YOĞURT TOZUNUN NEM SORPSİYON İZOTERMİ VE TERMODİNAMİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, pp.837-848, 2019
ATALAR, İ. 2019. AGLOMERASYON İŞLEMİNİN YOĞURT TOZUNUN NEM SORPSİYON İZOTERMİ VE TERMODİNAMİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44 , 837-848.
ATALAR, İ., (2019). AGLOMERASYON İŞLEMİNİN YOĞURT TOZUNUN NEM SORPSİYON İZOTERMİ VE TERMODİNAMİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, 837-848.
ATALAR, İLYAS. "AGLOMERASYON İŞLEMİNİN YOĞURT TOZUNUN NEM SORPSİYON İZOTERMİ VE TERMODİNAMİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, 837-848, 2019
ATALAR, İLYAS. "AGLOMERASYON İŞLEMİNİN YOĞURT TOZUNUN NEM SORPSİYON İZOTERMİ VE TERMODİNAMİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, pp.837-848, 2019
ATALAR, İ. (2019) . "AGLOMERASYON İŞLEMİNİN YOĞURT TOZUNUN NEM SORPSİYON İZOTERMİ VE TERMODİNAMİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, pp.837-848.
@article{article, author={İLYAS ATALAR}, title={AGLOMERASYON İŞLEMİNİN YOĞURT TOZUNUN NEM SORPSİYON İZOTERMİ VE TERMODİNAMİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ}, journal={GIDA / THE JOURNAL OF FOOD}, year=2019, pages={837-848} }