M. ÖZEL Et Al. , "Et ve Sebzelerin Mangalda Pişirilmesi Esnasında Oluşan Nitroz Aminlerin Azot Kemilüminesans Dedektörlü İki Boyutlu Gaz Kromatografisi ile Tayinleri," Ulusal Analitik Kimya kongresi , Turkey, 2012
ÖZEL, M. Et Al. 2012. Et ve Sebzelerin Mangalda Pişirilmesi Esnasında Oluşan Nitroz Aminlerin Azot Kemilüminesans Dedektörlü İki Boyutlu Gaz Kromatografisi ile Tayinleri. Ulusal Analitik Kimya kongresi , (Turkey).
ÖZEL, M., GÖĞÜŞ, F., KOÇAK YANIK, D., JF, H., & AC, L., (2012). Et ve Sebzelerin Mangalda Pişirilmesi Esnasında Oluşan Nitroz Aminlerin Azot Kemilüminesans Dedektörlü İki Boyutlu Gaz Kromatografisi ile Tayinleri . Ulusal Analitik Kimya kongresi, Turkey
ÖZEL, MZ Et Al. "Et ve Sebzelerin Mangalda Pişirilmesi Esnasında Oluşan Nitroz Aminlerin Azot Kemilüminesans Dedektörlü İki Boyutlu Gaz Kromatografisi ile Tayinleri," Ulusal Analitik Kimya kongresi, Turkey, 2012
ÖZEL, MZ Et Al. "Et ve Sebzelerin Mangalda Pişirilmesi Esnasında Oluşan Nitroz Aminlerin Azot Kemilüminesans Dedektörlü İki Boyutlu Gaz Kromatografisi ile Tayinleri." Ulusal Analitik Kimya kongresi , Turkey, 2012
ÖZEL, M. Et Al. (2012) . "Et ve Sebzelerin Mangalda Pişirilmesi Esnasında Oluşan Nitroz Aminlerin Azot Kemilüminesans Dedektörlü İki Boyutlu Gaz Kromatografisi ile Tayinleri." Ulusal Analitik Kimya kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MZ ÖZEL Et Al. }, title={Et ve Sebzelerin Mangalda Pişirilmesi Esnasında Oluşan Nitroz Aminlerin Azot Kemilüminesans Dedektörlü İki Boyutlu Gaz Kromatografisi ile Tayinleri}, congress name={Ulusal Analitik Kimya kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}