G. S. SARIKAYA And E. DÜŞMEZKALENDER, "Gastronomik Ögelerin Turizm Faaliyetlerindeki Yeri: Tanıtım Bültenleri Üzerine Bir Araştırma," Business and Management Studies: An International Journal , vol.8, no.2, pp.2431-2448, 2020
SARIKAYA, G. S. And DÜŞMEZKALENDER, E. 2020. Gastronomik Ögelerin Turizm Faaliyetlerindeki Yeri: Tanıtım Bültenleri Üzerine Bir Araştırma. Business and Management Studies: An International Journal , vol.8, no.2 , 2431-2448.
SARIKAYA, G. S., & DÜŞMEZKALENDER, E., (2020). Gastronomik Ögelerin Turizm Faaliyetlerindeki Yeri: Tanıtım Bültenleri Üzerine Bir Araştırma. Business and Management Studies: An International Journal , vol.8, no.2, 2431-2448.
SARIKAYA, GİZEM, And EBRU DÜŞMEZKALENDER. "Gastronomik Ögelerin Turizm Faaliyetlerindeki Yeri: Tanıtım Bültenleri Üzerine Bir Araştırma," Business and Management Studies: An International Journal , vol.8, no.2, 2431-2448, 2020
SARIKAYA, GİZEM S. And DÜŞMEZKALENDER, EBRU. "Gastronomik Ögelerin Turizm Faaliyetlerindeki Yeri: Tanıtım Bültenleri Üzerine Bir Araştırma." Business and Management Studies: An International Journal , vol.8, no.2, pp.2431-2448, 2020
SARIKAYA, G. S. And DÜŞMEZKALENDER, E. (2020) . "Gastronomik Ögelerin Turizm Faaliyetlerindeki Yeri: Tanıtım Bültenleri Üzerine Bir Araştırma." Business and Management Studies: An International Journal , vol.8, no.2, pp.2431-2448.
@article{article, author={GİZEM SULTAN KAMAN And author={EBRU DÜŞMEZKALENDER}, title={Gastronomik Ögelerin Turizm Faaliyetlerindeki Yeri: Tanıtım Bültenleri Üzerine Bir Araştırma}, journal={Business and Management Studies: An International Journal}, year=2020, pages={2431-2448} }