N. Söyler Et Al. , "Hastane çalışanlarının genetiği değiştirilmiş organizma (GDO), farkındalık düzeylerinin belirlenmesi: Sinop örneği," Food and Health , vol.7, no.1, pp.1-14, 2021
Söyler, N. Et Al. 2021. Hastane çalışanlarının genetiği değiştirilmiş organizma (GDO), farkındalık düzeylerinin belirlenmesi: Sinop örneği. Food and Health , vol.7, no.1 , 1-14.
Söyler, N., İPAR, M. S., & KOCATEPE, D., (2021). Hastane çalışanlarının genetiği değiştirilmiş organizma (GDO), farkındalık düzeylerinin belirlenmesi: Sinop örneği. Food and Health , vol.7, no.1, 1-14.
Söyler, Nazlı, MEHMET SEDAT İPAR, And DEMET KOCATEPE. "Hastane çalışanlarının genetiği değiştirilmiş organizma (GDO), farkındalık düzeylerinin belirlenmesi: Sinop örneği," Food and Health , vol.7, no.1, 1-14, 2021
Söyler, Nazlı Et Al. "Hastane çalışanlarının genetiği değiştirilmiş organizma (GDO), farkındalık düzeylerinin belirlenmesi: Sinop örneği." Food and Health , vol.7, no.1, pp.1-14, 2021
Söyler, N. İPAR, M. S. And KOCATEPE, D. (2021) . "Hastane çalışanlarının genetiği değiştirilmiş organizma (GDO), farkındalık düzeylerinin belirlenmesi: Sinop örneği." Food and Health , vol.7, no.1, pp.1-14.
@article{article, author={Nazlı Söyler Et Al. }, title={Hastane çalışanlarının genetiği değiştirilmiş organizma (GDO), farkındalık düzeylerinin belirlenmesi: Sinop örneği}, journal={Food and Health}, year=2021, pages={1-14} }