D. CANKÜL Et Al. , "Restoran Çalışanlarının Algılamış Oldukları Örgütsel Güven Düzeylerinin Örgütsel Vatandaşlık ve İş Performansına Etkisi: Eskişehir Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.1, pp.372-389, 2018
CANKÜL, D. Et Al. 2018. Restoran Çalışanlarının Algılamış Oldukları Örgütsel Güven Düzeylerinin Örgütsel Vatandaşlık ve İş Performansına Etkisi: Eskişehir Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.1 , 372-389.
CANKÜL, D., KILIÇ, İ., & DOĞANTEKİN, A., (2018). Restoran Çalışanlarının Algılamış Oldukları Örgütsel Güven Düzeylerinin Örgütsel Vatandaşlık ve İş Performansına Etkisi: Eskişehir Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.1, 372-389.
CANKÜL, DURAN, İLKER KILIÇ, And ALİ DOĞANTEKİN. "Restoran Çalışanlarının Algılamış Oldukları Örgütsel Güven Düzeylerinin Örgütsel Vatandaşlık ve İş Performansına Etkisi: Eskişehir Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.1, 372-389, 2018
CANKÜL, DURAN Et Al. "Restoran Çalışanlarının Algılamış Oldukları Örgütsel Güven Düzeylerinin Örgütsel Vatandaşlık ve İş Performansına Etkisi: Eskişehir Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.1, pp.372-389, 2018
CANKÜL, D. KILIÇ, İ. And DOĞANTEKİN, A. (2018) . "Restoran Çalışanlarının Algılamış Oldukları Örgütsel Güven Düzeylerinin Örgütsel Vatandaşlık ve İş Performansına Etkisi: Eskişehir Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.1, pp.372-389.
@article{article, author={DURAN CANKÜL Et Al. }, title={Restoran Çalışanlarının Algılamış Oldukları Örgütsel Güven Düzeylerinin Örgütsel Vatandaşlık ve İş Performansına Etkisi: Eskişehir Örneği}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2018, pages={372-389} }