S. P. Temizkan Et Al. , "Coğrafi İşarete Aday Gastronomik Bir Değer: Eskişehir Simidi," Turizm Akademik Dergisi , vol.8, no.2, pp.229-241, 2021
Temizkan, S. P. Et Al. 2021. Coğrafi İşarete Aday Gastronomik Bir Değer: Eskişehir Simidi. Turizm Akademik Dergisi , vol.8, no.2 , 229-241.
Temizkan, S. P., Cankül, D., & Kaya, S., (2021). Coğrafi İşarete Aday Gastronomik Bir Değer: Eskişehir Simidi. Turizm Akademik Dergisi , vol.8, no.2, 229-241.
Temizkan, SAADET, DURAN CANKÜL, And Serpil Kaya. "Coğrafi İşarete Aday Gastronomik Bir Değer: Eskişehir Simidi," Turizm Akademik Dergisi , vol.8, no.2, 229-241, 2021
Temizkan, SAADET P. Et Al. "Coğrafi İşarete Aday Gastronomik Bir Değer: Eskişehir Simidi." Turizm Akademik Dergisi , vol.8, no.2, pp.229-241, 2021
Temizkan, S. P. Cankül, D. And Kaya, S. (2021) . "Coğrafi İşarete Aday Gastronomik Bir Değer: Eskişehir Simidi." Turizm Akademik Dergisi , vol.8, no.2, pp.229-241.
@article{article, author={SAADET PINAR TEMİZKAN Et Al. }, title={Coğrafi İşarete Aday Gastronomik Bir Değer: Eskişehir Simidi}, journal={Turizm Akademik Dergisi}, year=2021, pages={229-241} }