T. Erdoğan, "Çekilmiş ekmek içi, Doldurmak, Sarmak, Marinad, Öğütmek, Övelemek / ufalamak," In A’dan Z’ye Gastronomi Sözlüğü , Ankara: Detay Yayıncılık, 2020, pp.10-16.
Erdoğan, T. Çekilmiş ekmek içi, Doldurmak, Sarmak, Marinad, Öğütmek, Övelemek / ufalamak. 2020. In A’dan Z’ye Gastronomi Sözlüğü , Detay Yayıncılık, Ankara, 10-16.
Erdoğan, T., (2020). Çekilmiş ekmek içi, Doldurmak, Sarmak, Marinad, Öğütmek, Övelemek / ufalamak. A’dan Z’ye Gastronomi Sözlüğü (pp.10-16), Ankara: Detay Yayıncılık.
Erdoğan, TANER. "Çekilmiş ekmek içi, Doldurmak, Sarmak, Marinad, Öğütmek, Övelemek / ufalamak." In A’dan Z’ye Gastronomi Sözlüğü , 10-16. Ankara: Detay Yayıncılık, 2020
Erdoğan, TANER. "Çekilmiş ekmek içi, Doldurmak, Sarmak, Marinad, Öğütmek, Övelemek / ufalamak." A’dan Z’ye Gastronomi Sözlüğü , Detay Yayıncılık, 2020, pp.10-16.
Erdoğan, T. (2020) "Çekilmiş ekmek içi, Doldurmak, Sarmak, Marinad, Öğütmek, Övelemek / ufalamak", A’dan Z’ye Gastronomi Sözlüğü . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={TANER ERDOĞAN}, chaptertitle={Çekilmiş ekmek içi, Doldurmak, Sarmak, Marinad, Öğütmek, Övelemek / ufalamak}, booktitle={ A’dan Z’ye Gastronomi Sözlüğü}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2020} }