S. KONAK, "Turizm Eğitimi Alan Lisans Öğrencilerinin Covid-19 Salgını Ortasında Çevrimiçi Öğrenmeye Bakış Açıları: ESOGÜ Turizm Fakültesi Örneği," Journal of Gastronomy Hospitality and Travel , vol.4, no.2, pp.134-139, 2021
KONAK, S. 2021. Turizm Eğitimi Alan Lisans Öğrencilerinin Covid-19 Salgını Ortasında Çevrimiçi Öğrenmeye Bakış Açıları: ESOGÜ Turizm Fakültesi Örneği. Journal of Gastronomy Hospitality and Travel , vol.4, no.2 , 134-139.
KONAK, S., (2021). Turizm Eğitimi Alan Lisans Öğrencilerinin Covid-19 Salgını Ortasında Çevrimiçi Öğrenmeye Bakış Açıları: ESOGÜ Turizm Fakültesi Örneği. Journal of Gastronomy Hospitality and Travel , vol.4, no.2, 134-139.
KONAK, SEHER. "Turizm Eğitimi Alan Lisans Öğrencilerinin Covid-19 Salgını Ortasında Çevrimiçi Öğrenmeye Bakış Açıları: ESOGÜ Turizm Fakültesi Örneği," Journal of Gastronomy Hospitality and Travel , vol.4, no.2, 134-139, 2021
KONAK, SEHER. "Turizm Eğitimi Alan Lisans Öğrencilerinin Covid-19 Salgını Ortasında Çevrimiçi Öğrenmeye Bakış Açıları: ESOGÜ Turizm Fakültesi Örneği." Journal of Gastronomy Hospitality and Travel , vol.4, no.2, pp.134-139, 2021
KONAK, S. (2021) . "Turizm Eğitimi Alan Lisans Öğrencilerinin Covid-19 Salgını Ortasında Çevrimiçi Öğrenmeye Bakış Açıları: ESOGÜ Turizm Fakültesi Örneği." Journal of Gastronomy Hospitality and Travel , vol.4, no.2, pp.134-139.
@article{article, author={SEHER KONAK}, title={Turizm Eğitimi Alan Lisans Öğrencilerinin Covid-19 Salgını Ortasında Çevrimiçi Öğrenmeye Bakış Açıları: ESOGÜ Turizm Fakültesi Örneği}, journal={Journal of Gastronomy Hospitality and Travel}, year=2021, pages={134-139} }