Ç. AYDOĞAN And E. TURHAN, "Yüksek Sıcaklık Uygulamasının Keklik Barbunya Çeşidinin Bazı Fizyolojik Özelliklerine Etkisi," İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi , vol.1, Niğde, Turkey, pp.278-283, 2013
AYDOĞAN, Ç. And TURHAN, E. 2013. Yüksek Sıcaklık Uygulamasının Keklik Barbunya Çeşidinin Bazı Fizyolojik Özelliklerine Etkisi. İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi , (Niğde, Turkey), 278-283.
AYDOĞAN, Ç., & TURHAN, E., (2013). Yüksek Sıcaklık Uygulamasının Keklik Barbunya Çeşidinin Bazı Fizyolojik Özelliklerine Etkisi . İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi (pp.278-283). Niğde, Turkey
AYDOĞAN, ÇİĞDEM, And ECE TURHAN. "Yüksek Sıcaklık Uygulamasının Keklik Barbunya Çeşidinin Bazı Fizyolojik Özelliklerine Etkisi," İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Turkey, 2013
AYDOĞAN, ÇİĞDEM And TURHAN, ECE. "Yüksek Sıcaklık Uygulamasının Keklik Barbunya Çeşidinin Bazı Fizyolojik Özelliklerine Etkisi." İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi , Niğde, Turkey, pp.278-283, 2013
AYDOĞAN, Ç. And TURHAN, E. (2013) . "Yüksek Sıcaklık Uygulamasının Keklik Barbunya Çeşidinin Bazı Fizyolojik Özelliklerine Etkisi." İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi , Niğde, Turkey, pp.278-283.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÇİĞDEM AYDOĞAN And author={ECE TURHAN}, title={Yüksek Sıcaklık Uygulamasının Keklik Barbunya Çeşidinin Bazı Fizyolojik Özelliklerine Etkisi}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Niğde}, country={Turkey}, year={2013}, pages={278-283} }