M. OLGUN Et Al. , "Potasyum Iyodür Uygulamasının Ekmeklik Buğday Çeşiterinin Biyokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi," Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.11, no.2, pp.46-60, 2016
OLGUN, M. Et Al. 2016. Potasyum Iyodür Uygulamasının Ekmeklik Buğday Çeşiterinin Biyokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi. Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.11, no.2 , 46-60.
OLGUN, M., BUDAK BAŞÇİFTÇİ, Z., AYTER, N. G., TURAN, M., aydın, d., şaban, z., ... sönmez, a. c.(2016). Potasyum Iyodür Uygulamasının Ekmeklik Buğday Çeşiterinin Biyokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi. Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.11, no.2, 46-60.
OLGUN, MURAT Et Al. "Potasyum Iyodür Uygulamasının Ekmeklik Buğday Çeşiterinin Biyokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi," Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.11, no.2, 46-60, 2016
OLGUN, MURAT Et Al. "Potasyum Iyodür Uygulamasının Ekmeklik Buğday Çeşiterinin Biyokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi." Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.11, no.2, pp.46-60, 2016
OLGUN, M. Et Al. (2016) . "Potasyum Iyodür Uygulamasının Ekmeklik Buğday Çeşiterinin Biyokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi." Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.11, no.2, pp.46-60.
@article{article, author={MURAT OLGUN Et Al. }, title={Potasyum Iyodür Uygulamasının Ekmeklik Buğday Çeşiterinin Biyokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2016, pages={46-60} }