D. CANKÜL And M. Ç. KIZILTAŞ, "YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE TEDARİK ZİNCİRİ VE BLOKZİNCİR TEKNOLOJİSİ," JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL , vol.3, no.2, pp.244-259, 2020
CANKÜL, D. And KIZILTAŞ, M. Ç. 2020. YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE TEDARİK ZİNCİRİ VE BLOKZİNCİR TEKNOLOJİSİ. JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL , vol.3, no.2 , 244-259.
CANKÜL, D., & KIZILTAŞ, M. Ç., (2020). YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE TEDARİK ZİNCİRİ VE BLOKZİNCİR TEKNOLOJİSİ. JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL , vol.3, no.2, 244-259.
CANKÜL, DURAN, And MUSTAFA ÇAĞATAY KIZILTAŞ. "YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE TEDARİK ZİNCİRİ VE BLOKZİNCİR TEKNOLOJİSİ," JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL , vol.3, no.2, 244-259, 2020
CANKÜL, DURAN And KIZILTAŞ, MUSTAFA Ç. . "YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE TEDARİK ZİNCİRİ VE BLOKZİNCİR TEKNOLOJİSİ." JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL , vol.3, no.2, pp.244-259, 2020
CANKÜL, D. And KIZILTAŞ, M. Ç. (2020) . "YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE TEDARİK ZİNCİRİ VE BLOKZİNCİR TEKNOLOJİSİ." JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL , vol.3, no.2, pp.244-259.
@article{article, author={DURAN CANKÜL And author={MUSTAFA ÇAĞATAY KIZILTAŞ}, title={YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE TEDARİK ZİNCİRİ VE BLOKZİNCİR TEKNOLOJİSİ}, journal={JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL}, year=2020, pages={244-259} }