D. CANKÜL, "İŞLETMELERDE YENİLİK UYGULAMALARI: RESTORAN İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.2, pp.225-240, 2019
CANKÜL, D. 2019. İŞLETMELERDE YENİLİK UYGULAMALARI: RESTORAN İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.2 , 225-240.
CANKÜL, D., (2019). İŞLETMELERDE YENİLİK UYGULAMALARI: RESTORAN İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.2, 225-240.
CANKÜL, DURAN. "İŞLETMELERDE YENİLİK UYGULAMALARI: RESTORAN İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.2, 225-240, 2019
CANKÜL, DURAN. "İŞLETMELERDE YENİLİK UYGULAMALARI: RESTORAN İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.2, pp.225-240, 2019
CANKÜL, D. (2019) . "İŞLETMELERDE YENİLİK UYGULAMALARI: RESTORAN İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.2, pp.225-240.
@article{article, author={DURAN CANKÜL}, title={İŞLETMELERDE YENİLİK UYGULAMALARI: RESTORAN İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ}, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research}, year=2019, pages={225-240} }