D. CANKÜL And H. Ayvalı, "Gastronomi Trendlerinden Biri Olarak Terapötik Beslenme ve Hıltlar Teorisi (Therapeutic Nutrition and Hilts Theory as One of The Gastronomy Trends)," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.3, pp.3099-3115, 2020
CANKÜL, D. And Ayvalı, H. 2020. Gastronomi Trendlerinden Biri Olarak Terapötik Beslenme ve Hıltlar Teorisi (Therapeutic Nutrition and Hilts Theory as One of The Gastronomy Trends). Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.3 , 3099-3115.
CANKÜL, D., & Ayvalı, H., (2020). Gastronomi Trendlerinden Biri Olarak Terapötik Beslenme ve Hıltlar Teorisi (Therapeutic Nutrition and Hilts Theory as One of The Gastronomy Trends). Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.3, 3099-3115.
CANKÜL, DURAN, And Hilal Ayvalı. "Gastronomi Trendlerinden Biri Olarak Terapötik Beslenme ve Hıltlar Teorisi (Therapeutic Nutrition and Hilts Theory as One of The Gastronomy Trends)," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.3, 3099-3115, 2020
CANKÜL, DURAN And Ayvalı, Hilal. "Gastronomi Trendlerinden Biri Olarak Terapötik Beslenme ve Hıltlar Teorisi (Therapeutic Nutrition and Hilts Theory as One of The Gastronomy Trends)." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.3, pp.3099-3115, 2020
CANKÜL, D. And Ayvalı, H. (2020) . "Gastronomi Trendlerinden Biri Olarak Terapötik Beslenme ve Hıltlar Teorisi (Therapeutic Nutrition and Hilts Theory as One of The Gastronomy Trends)." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.3, pp.3099-3115.
@article{article, author={DURAN CANKÜL And author={Hilal Ayvalı}, title={Gastronomi Trendlerinden Biri Olarak Terapötik Beslenme ve Hıltlar Teorisi (Therapeutic Nutrition and Hilts Theory as One of The Gastronomy Trends)}, journal={Türk Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2020, pages={3099-3115} }