M. KAŞLI Et Al. , "GASTRONOMİK MİRAS VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ," Eko-gastronomi dergisi , no.2, pp.27-46, 2015
KAŞLI, M. Et Al. 2015. GASTRONOMİK MİRAS VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ. Eko-gastronomi dergisi , no.2 , 27-46.
KAŞLI, M., CANKÜL, D., köz, e. n., & ekici, a., (2015). GASTRONOMİK MİRAS VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ. Eko-gastronomi dergisi , no.2, 27-46.
KAŞLI, MEHMET Et Al. "GASTRONOMİK MİRAS VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ," Eko-gastronomi dergisi , no.2, 27-46, 2015
KAŞLI, MEHMET Et Al. "GASTRONOMİK MİRAS VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ." Eko-gastronomi dergisi , no.2, pp.27-46, 2015
KAŞLI, M. Et Al. (2015) . "GASTRONOMİK MİRAS VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ." Eko-gastronomi dergisi , no.2, pp.27-46.
@article{article, author={MEHMET KAŞLI Et Al. }, title={GASTRONOMİK MİRAS VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ}, journal={Eko-gastronomi dergisi}, year=2015, pages={27-46} }