A. KARABACAK And Y. ALTAY, "Entansif Besideki Kuzuların Bazı Besi Performansına Kırkımın Etkisi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.1, pp.84-88, 2021
KARABACAK, A. And ALTAY, Y. 2021. Entansif Besideki Kuzuların Bazı Besi Performansına Kırkımın Etkisi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.1 , 84-88.
KARABACAK, A., & ALTAY, Y., (2021). Entansif Besideki Kuzuların Bazı Besi Performansına Kırkımın Etkisi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.1, 84-88.
KARABACAK, ALİ, And YASİN ALTAY. "Entansif Besideki Kuzuların Bazı Besi Performansına Kırkımın Etkisi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.1, 84-88, 2021
KARABACAK, ALİ And ALTAY, YASİN. "Entansif Besideki Kuzuların Bazı Besi Performansına Kırkımın Etkisi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.1, pp.84-88, 2021
KARABACAK, A. And ALTAY, Y. (2021) . "Entansif Besideki Kuzuların Bazı Besi Performansına Kırkımın Etkisi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.1, pp.84-88.
@article{article, author={ALİ KARABACAK And author={YASİN ALTAY}, title={Entansif Besideki Kuzuların Bazı Besi Performansına Kırkımın Etkisi}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2021, pages={84-88} }