M. OLGUN Et Al. , "farklı özellikteki ekmeklik çeşitlerin duyusal analizler yönünden değerlendirilmesi," süleyman demirel üniversitesi ziraat fakültesi dergisi , vol.12, no.2, pp.47-54, 2017
OLGUN, M. Et Al. 2017. farklı özellikteki ekmeklik çeşitlerin duyusal analizler yönünden değerlendirilmesi. süleyman demirel üniversitesi ziraat fakültesi dergisi , vol.12, no.2 , 47-54.
OLGUN, M., BUDAK BAŞÇİFTÇİ, Z., AYTER, N. G., & aydın, d., (2017). farklı özellikteki ekmeklik çeşitlerin duyusal analizler yönünden değerlendirilmesi. süleyman demirel üniversitesi ziraat fakültesi dergisi , vol.12, no.2, 47-54.
OLGUN, MURAT Et Al. "farklı özellikteki ekmeklik çeşitlerin duyusal analizler yönünden değerlendirilmesi," süleyman demirel üniversitesi ziraat fakültesi dergisi , vol.12, no.2, 47-54, 2017
OLGUN, MURAT Et Al. "farklı özellikteki ekmeklik çeşitlerin duyusal analizler yönünden değerlendirilmesi." süleyman demirel üniversitesi ziraat fakültesi dergisi , vol.12, no.2, pp.47-54, 2017
OLGUN, M. Et Al. (2017) . "farklı özellikteki ekmeklik çeşitlerin duyusal analizler yönünden değerlendirilmesi." süleyman demirel üniversitesi ziraat fakültesi dergisi , vol.12, no.2, pp.47-54.
@article{article, author={MURAT OLGUN Et Al. }, title={farklı özellikteki ekmeklik çeşitlerin duyusal analizler yönünden değerlendirilmesi}, journal={süleyman demirel üniversitesi ziraat fakültesi dergisi}, year=2017, pages={47-54} }