M. PEHLUVAN Et Al. , "Giberalik Asit GA3 Uygulamalarının 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Bazı Meyve Özelliklerine Etkileri," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg , vol.43, no.1, pp.7-11, 2012
PEHLUVAN, M. Et Al. 2012. Giberalik Asit GA3 Uygulamalarının 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Bazı Meyve Özelliklerine Etkileri. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg , vol.43, no.1 , 7-11.
PEHLUVAN, M., BOZHÜYÜK, M. R., DOĞRU ÇOKRAN, B., & ASLANTAŞ, R., (2012). Giberalik Asit GA3 Uygulamalarının 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Bazı Meyve Özelliklerine Etkileri. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg , vol.43, no.1, 7-11.
PEHLUVAN, MÜCAHİT Et Al. "Giberalik Asit GA3 Uygulamalarının 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Bazı Meyve Özelliklerine Etkileri," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg , vol.43, no.1, 7-11, 2012
PEHLUVAN, MÜCAHİT Et Al. "Giberalik Asit GA3 Uygulamalarının 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Bazı Meyve Özelliklerine Etkileri." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg , vol.43, no.1, pp.7-11, 2012
PEHLUVAN, M. Et Al. (2012) . "Giberalik Asit GA3 Uygulamalarının 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Bazı Meyve Özelliklerine Etkileri." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg , vol.43, no.1, pp.7-11.
@article{article, author={MÜCAHİT PEHLUVAN Et Al. }, title={Giberalik Asit GA3 Uygulamalarının 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Bazı Meyve Özelliklerine Etkileri}, journal={Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg}, year=2012, pages={7-11} }