M. Olgun Et Al. , "Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinde Protein Oranının Üç Farklı Analiz Yöntemine Göre Karşılaştırılması Üzerine Bir Araştırma," Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.8, no.2, pp.80-87, 2013
Olgun, M. Et Al. 2013. Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinde Protein Oranının Üç Farklı Analiz Yöntemine Göre Karşılaştırılması Üzerine Bir Araştırma. Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.8, no.2 , 80-87.
Olgun, M., Budak Başçiftçi, Z., Ayter, N. G., Kutlu, İ., Akın, A., & Karaduman, Y., (2013). Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinde Protein Oranının Üç Farklı Analiz Yöntemine Göre Karşılaştırılması Üzerine Bir Araştırma. Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.8, no.2, 80-87.
Olgun, MURAT Et Al. "Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinde Protein Oranının Üç Farklı Analiz Yöntemine Göre Karşılaştırılması Üzerine Bir Araştırma," Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.8, no.2, 80-87, 2013
Olgun, MURAT Et Al. "Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinde Protein Oranının Üç Farklı Analiz Yöntemine Göre Karşılaştırılması Üzerine Bir Araştırma." Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.8, no.2, pp.80-87, 2013
Olgun, M. Et Al. (2013) . "Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinde Protein Oranının Üç Farklı Analiz Yöntemine Göre Karşılaştırılması Üzerine Bir Araştırma." Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.8, no.2, pp.80-87.
@article{article, author={MURAT OLGUN Et Al. }, title={Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinde Protein Oranının Üç Farklı Analiz Yöntemine Göre Karşılaştırılması Üzerine Bir Araştırma}, journal={Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2013, pages={80-87} }