Y. KARADUMAN. Buğdayın Bisküvilik Kalite Özellikleri. : Türkiye Alim Kitapları https://www.morebooks.shop/store/tr/deal2014, pp.356
KARADUMAN, Y. 2014. Buğdayın Bisküvilik Kalite Özellikleri . Türkiye Alim Kitapları https://www.morebooks.shop/store/tr/deal.
KARADUMAN, Y., (2014). Buğdayın Bisküvilik Kalite Özellikleri . : Türkiye Alim Kitapları https://www.morebooks.shop/store/tr/deal.
KARADUMAN, YAŞAR. Buğdayın Bisküvilik Kalite Özellikleri : Türkiye Alim Kitapları https://www.morebooks.shop/store/tr/deal, 2014
KARADUMAN, YAŞAR. Buğdayın Bisküvilik Kalite Özellikleri . Türkiye Alim Kitapları https://www.morebooks.shop/store/tr/deal, 2014.
KARADUMAN, Y. (2014) Buğdayın Bisküvilik Kalite Özellikleri . 1st edn. : Türkiye Alim Kitapları https://www.morebooks.shop/store/tr/deal.
@book{book, author={YAŞAR KARADUMAN}, title={Buğdayın Bisküvilik Kalite Özellikleri}, publisher={Türkiye Alim Kitapları https://www.morebooks.shop/store/tr/deal}, year={2014} }